terckartyak

A játék leírása »

Üdvözöllek Csapatépítő szakember!

Szeretném figyelmedbe ajánlani a legújabb csapatépítő eszközt, amely garantáltan feldobja tréningjeidet! Bemutatom neked a csapatépítési kártyajátékot, amely már számos alkalommal bizonyította, hogy kiválóan alkalmas a felhőtlen szórakozásra és csapatépítésre egyaránt.

Ez a játék nem csak szórakoztató, de lehetőséget ad a résztvevők viselkedésének megfigyelésére és értékelésére is. Pszichológusok által fejlesztették ki, és célja a döntéshozatal készségének fejlesztése. A játék sokféleképpen játszható, és különböző játékosok vagy csoportok részvételével használható. Ez lehetőséget ad a szakembereknek, hogy értékes következtetéseket vonjanak le a játékosok viselkedéséből.

Nem csak tréningekhez, de családi és baráti összejövetelekhez is ideális választás. Nem véletlen, hogy a résztvevők gyakran szeretnének otthonra is beszerezni egyet. Próbáld ki te is, és tapasztald meg, milyen hatékony és szórakoztató ez a csapatépítő kártyajáték!

 

Vélemények a TERC-ről:

Azért szeretem a TERC-et, mert egy pakli kártya mindig elfér a zsebben, és unalmas percekben bármikor elő lehet kapni. Mert néhány perctől akár végkifulladásig játszható, szabadidőtől, kedvtől függően. Mert hamar elsajátítható a játékszabály, mégis elég változatos, hogy ne unjam meg hamar. És mert nem csak egyedül játszható, de úgy is jó. Mert megmozgatja az agyamat. Mert ultizni hosszabb és bonyolultabb.

Mert pókerre nincs pénzem. ? Hát ezért… Köszönjük! ?

Rajcsányi Máté

 

A TERC egy igazi kihívás, főleg, ha olyanokkal játszol, akik már többször próbálták, és kezdetben ezért néha érhet kudarcélmény. Tehát jó, mert megtanulsz veszíteni. ? Ha pedig már rákattant az agyad, akkor jöhetnek a sikerélmények, főleg ha gyors vagy. Komolyan megdolgoztatja a kis agytekervényeidet, és jó móka, főleg, ha barátokkal játszod.

Szentirmai Ági

 

A terc nagy előnye hogy a család együtt játszva igazi élményt ad a gyerekeknek is. Végre egy játék, ahol a gyerekek minden kedvezés, jóindulatú csalás nélkül is simán megverhetik a felnőtteket. Nálunk az unokák nevetve, csillogó szemmel mutatták, hogy ők mennyivel gyorsabban és több tercet találtak meg. Érdemes kipróbálni, nekünk is nagy és örömteli meglepetés volt.

Pál

A játék leírása »

A terc jellemzői:
o Terc kiskereskedelmi forgalomban nem kapható.
o Céges ajándékként teljesen testre szabható.
o Kitűnő oktatási célokra tehát ajánlott iskoláknak is.
o Egyedi, különleges céges ajándéknak tekintendő.
o Pszichológiában használt elmélet.
o Bizonyítottan növeli a döntéshozatali képességeket.
o Csapatépítő tréningek kitűnő eszköze.
o Minimum rendelési mennyiség: 50 db. (100, 150….300).
o A doboz és a kártyák hátoldala cégekre testre szabható.
o Létezik angol és német nyelvű változatban.