terckartyak

A játék leírása »

Sokan közülünk tapasztalhattuk már, hogy az üzleti kapcsolatok ápolása és a partnerek, ügyfelek megbecsülése rendkívül fontos az üzleti siker fenntartásában és növelésében. Azonban gyakran nehéz olyan ajándékot választani, ami valóban emlékezetes és kiemelkedik a többi közül. A „terc” játék megjelenése ebben a szempontból megváltoztathatja az ajándékozás dinamikáját, különösen az üzleti körökben.

Miért jó döntés a „terc”-et választani reklámajándéknak?

A „terc” egy olyan játék, amely a legkisebb és a legnagyobb vállalatok számára is különleges lehet. Nem minden nap találkozunk olyan ajándékkal, ami egy játék formájában kombinálja a szórakozást és az emlékezetességet.

A „terc” játék doboza és a benne található kártyák teljesen testreszabhatóak a cég arculatához és céges stílusához. Ez azt jelenti, hogy minden cég egyedi megjelenésű ajándékot adhat üzleti partnereinek, ami tovább erősíti a márkaidentitást és az emlékezetességet.

A „terc” ajándék alkalmas az üzleti kapcsolatok erősítésére és a partnerek megbecsülésére, de ugyanúgy szolgálhat munkatársak jutalmazására is. Egy játék mindig kellemes szünetet és szórakozást jelenthet az üzleti vagy munkahelyi tevékenységek között.

Nemcsak cégeknek, hanem iskoláknak is ideális lehet a „terc” játék ajándékozása, például végzős diákok részére. Ezáltal a cég vagy intézmény egy pozitív élményt adhat az embereknek, és emlékezetessé válhat a nevük.

Összességében a „terc” játék egy kreatív, emlékezetes és testreszabható ajándék lehetőség, amely a vállalatok számára új és izgalmas lehetőséget kínál az üzleti kapcsolatok ápolására és a márkaépítésre. Legyen szó üzleti partnerekről vagy munkatársakról, egy ilyen ajándékkal garantáltan emlékezetessé tehetjük az alkalmat és a cégünket. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget az idei ajándékozási szezonban!

 

Vélemények a TERC-ről:

Azért szeretem a TERC-et, mert egy pakli kártya mindig elfér a zsebben, és unalmas percekben bármikor elő lehet kapni. Mert néhány perctől akár végkifulladásig játszható, szabadidőtől, kedvtől függően. Mert hamar elsajátítható a játékszabály, mégis elég változatos, hogy ne unjam meg hamar. És mert nem csak egyedül játszható, de úgy is jó. Mert megmozgatja az agyamat. Mert ultizni hosszabb és bonyolultabb.

Mert pókerre nincs pénzem. ? Hát ezért… Köszönjük! ?

Rajcsányi Máté

 

A TERC egy igazi kihívás, főleg, ha olyanokkal játszol, akik már többször próbálták, és kezdetben ezért néha érhet kudarcélmény. Tehát jó, mert megtanulsz veszíteni. ? Ha pedig már rákattant az agyad, akkor jöhetnek a sikerélmények, főleg ha gyors vagy. Komolyan megdolgoztatja a kis agytekervényeidet, és jó móka, főleg, ha barátokkal játszod.

Szentirmai Ági

 

A terc nagy előnye hogy a család együtt játszva igazi élményt ad a gyerekeknek is. Végre egy játék, ahol a gyerekek minden kedvezés, jóindulatú csalás nélkül is simán megverhetik a felnőtteket. Nálunk az unokák nevetve, csillogó szemmel mutatták, hogy ők mennyivel gyorsabban és több tercet találtak meg. Érdemes kipróbálni, nekünk is nagy és örömteli meglepetés volt.

Pál

A játék leírása »

A terc jellemzői:
o Terc kiskereskedelmi forgalomban nem kapható.
o Céges ajándékként teljesen testre szabható.
o Kitűnő oktatási célokra tehát ajánlott iskoláknak is.
o Egyedi, különleges céges ajándéknak tekintendő.
o Pszichológiában használt elmélet.
o Bizonyítottan növeli a döntéshozatali képességeket.
o Csapatépítő tréningek kitűnő eszköze.
o Minimum rendelési mennyiség: 50 db. (100, 150….300).
o A doboz és a kártyák hátoldala cégekre testre szabható.
o Létezik angol és német nyelvű változatban.